Agenda

ACE Mobility Student Award

ACE Mobility Student Award

Op dinsdag 2 juli organiseert ACE Mobility de jaarlijkse ACE Mobility Student Award voor haar partners, partnerbedrijven en de automotive studenten die daar afstuderen. De ACE Mobility Student Award is in het leven geroepen om de kennis en innovatie in automotive bedrijven zichtbaarder te maken.
De ACE Mobility Partnerbedrijven hebben de mogelijkheid gekregen om elk 1 afstuderende student te nomineren om kans te maken op de welbekende ACE Mobility Award en toegang tot een Formule 1 Grand Prix! Een deskundige jury zal op 2 juli 2024 het duurzaamste en innovatiefste project selecteren en daarmee de winnaar van de ACE Mobility Student Award 2024 aanwijzen.

Vorig jaar won Obaydah Alali de ACE Mobility Student Award!

Na het inhoudelijke programma organiseren we in samenwerking met RAI Automotive Industry NL en de Automotive Campus een informele netwerkbijeenkomst met als thema 'Industry meets Talent'.

Naast de bekendmaking van de winnaar van de ACE Mobility Student Award tijdens de opening van de netwerkbijeenkomst, zal er ook een kleine markt zijn waarbij verschillende studententeams aanwezig zijn met hun voertuig of object.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze netwerkbijeenkomst en te genieten van de heerlijke barbecue die voor je klaar staat!

Programma

TimeActivityWhere
14:45-15:00InloopFontys AC45
15:00-17:00Start programma ACE Mobiliteit StudentenprijsFontys AC45
17:00-19:00

Netwerkbijeenkomst Industrie ontmoet Talent BBQ/Borrel georganiseerd door
ACE Mobility, RAI Automotive Industry NL en Automotive Campus

Main building
Automotive Campus

Wanneer: Dinsdag 2 juli 2024

Taal: Engels

Waar:

Fontys Automotive (AC 45)
Automotive Campus 30
5708 JZ in Helmond

Aanmelden

Als je de ACE Mobility Student Award wilt bijwonen, vragen we je om jezelf te registreren via het digitale registratieformulier.
Dit is voor ons belangrijk in verband met het aantal zitplaatsen en de catering.
Aanmelden kan voor 19 juni via dit digitale formulier. Je kunt deze uitnodiging ook delen met je collega's.

We hopen je te zien op 2 juli en kijken uit naar een inspirerende en leuke middag!