Agenda

Automechanika Frankfurt

Automechanika Frankfurt

Wilt u ook standhouder zijn op de internationale ontmoetingsplaats voor industrie, workshops en handel? Als geen andere beurs bestrijkt Automechanika de hele waardeketen van de automotive aftermarket. Dit maakt Automechanika tot het platform voor innovatie en netwerken met de hele wereld. Presenteer uw innovaties op Automechanika door deel te nemen aan het NL Paviljoen. Reserveer nu uw stand!

Automechanika 2024

Maak kennis met de toekomst van de autoservice-industrie op de toonaangevende beurs Automechanika Frankfurt. Als internationale ontmoetingsplaats voor de industrie, de dealerbranche en het onderhouds- en reparatiesegment biedt deze beurs een belangrijk platform voor zakelijke en technologische kennisoverdracht. Hier vindt u de producten en oplossingen voor bedrijfs­wagens, caravans, motoren, banden, klassieke auto's, elektrische voertuig­en en revisie.

NL Paviljoen

Samen met onze publieke en private partners, zal RAI AINL het bekende NL Mobiliteit concept in het Paviljoen realiseren, en de verschillende stands voor iedere mede-exposant verzorgen. Ons NL Mobiliteit Paviljoen is uitgegroeid tot een bewezen en erkend paviljoenconcept met een goede sfeer, waar nieuwe zakelijke contacten kunnen worden gelegd en bestaande contacten kunnen worden geïntensiveerd. Wij zorgen voor u en uw gasten, en garanderen de best mogelijke ontvangst en sfeer om uw zakenrelaties te verwelkomen. Door middel van speciale neven- en avondevenementen heeft ons paviljoen bewezen veel bezoekers en beslissers aan te trekken binnen de Nederlandse, Duitse en internationale Automotive Industrie en Mobiliteits­branche.

De voordelen van een gezamenlijk NL paviljoen

  • Het paviljoen heeft een open, representatieve uitstraling met het herkenbare sterke NL branding.
  • Wij nemen de complete voorbereiding van de standbouw op ons.
  • Deelnemers kunnen zich professioneel presenteren en gebruik maken van de collectieve ruimte met barruimte en catering, waar ook gasten ontvangen kunnen worden.
  • In de paviljoens organiseren we programma's voor internationale delegaties.
  • Daarnaast profiteren deelnemers van gezamenlijke promotionele activiteiten die de aandacht voor de paviljoens vergroten.

Kosten voor mede-exposanten

8m2 € 8.995, -
16m2 € 16.995, -
32m2 € 32.995, -
Anders is mogelijk in overleg

Sluitingsdatum voor inschrijving: 31 juli 2024

Inschrijven

Vragen over deelname aan het NL paviljoen?

Contact Danara Vereijken
E: d.vereijken op raivereniging punt nl

Krijg een sfeerimpressie van het gezamenlijke NL paviljoen op Solutrans 2023: