CLEPA Innovation Awards 2023

Inzenden tot 5 mei

De CLEPA Innovation Awards zijn bedoeld als erkenning voor de uitstekende prestaties van de auto-industrie en nodigen organisaties, kmo's en start-ups uit het hele toeleverende eco­systeem van de auto-industrie uit om hun nieuwste en beste inspanningen ter ondersteuning van de tweeledige groene en digitale transitie in Europa kenbaar te maken.

Ontwikkelt uw bedrijf mobiliteits­technologieën in deze twee domeinen?

• Digitaal
  • Groen

Vul het aanmeldingsformulier in en laat ons meer weten!

Een internationale jury van experts zal de aanvragen beoordelen, rekening houdend met hun ambitieniveau, marktimpact, implementatie, ESG en bijdrage aan de maatschappij.

De geselecteerde technologieën worden in oktober onthuld tijdens de prijsuitreiking in Brussel.

Meld u aan!

Hoe aanmelden?

1. Bezoek het platform en maak een gebruikersaccount aan
  2. Log in en vul het online aanvraagformulier in
  3. Klik op verzenden

Deze wedstrijd en dit vlaggenschipevenement worden georganiseerd door CLEPA, de Europese vereniging van toeleveranciers van de automobiel­industrie, met de steun van Deloitte.