Agenda

Economische Missie Green & Smart Mobility naar België (RVO)

Economische Missie Green & Smart Mobility naar België (RVO)

Parallel aan het staatsbezoek aan België (20 tot en met 22 juni 2023) vindt de missie klimaattechnologie plaats rond groene waterstof, bouw, mobiliteit en landbouw georganiseerd door RVO.

Bent u actief in de groene waterstofsector, klimaatneutrale bouw, duurzame mobiliteit of toekomstgerichte landbouw? En heeft u interesse in de groeiende klimaattechnologiemarkt in België? Neem dan van 20 tot en met 22 juni 2023 deel aan de economische missie klimaattechnologie naar België. Deze missie staat onder leiding van minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Liesje Schreinemacher. Ingrid Thijssen, voorzitter van werkgevers­organisatie VNO-NCW, is zakelijk missieleider.

Voor wie?

Deze economische missie is bedoeld voor Nederlandse organisaties die actief zijn in:

  • de maak­industrie groene waterstof;
  • klimaatneutrale woning- en utiliteitsbouw;
  • slimme en duurzame mobiliteit;
  • toekomstgerichte landbouw.

Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers en start-ups uit om deel te nemen.

Deelname en Kosten:

Meld u aan voor deze economische missie. De uiterste aanmelddatum is vrijdag 21 april 2023.

Deelname kost € 500 per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 250 per extra deelnemer. Iedere deelnemer meldt zich apart aan. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Er wordt transport ter plaatse voorzien.

Mocht de aanmeldtermijn worden verlengd en u zich na 21 april aanmeldt, dan is deelname aan de individuele matchmaking niet gegarandeerd.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over deze missie? Neem dan contact op met :

Karin Schipper
project­manager missies RVO,
E: karin.schipper op rvo punt nl

Organisatie:

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in nauwe samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade in Brussel en het Nederlands consulaat-generaal in Antwerpen.

Meer Informatie en Aanmelden