Agenda

Economische missie naar Polen

Economische missie naar Polen

Bent u actief in de maak­industrie, agri-technologie of duurzame mobiliteit? En wilt u uw kansen onderzoeken voor zakendoen, nearshoring of verbetering van uw toeleveringsketen in Polen? Ga dan mee met deze economische missie. Deze missie staat onder leiding van Geoffrey van Leeuwen (minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking). Ingrid Thijssen (voorzitter van VNO-NCW) is zakelijk missieleider.

Waarom meegaan?

Doordat de minister en de voorzitter van VNO-NCW aanwezig zijn, kunt u op hoog niveau netwerken. Ook kunt u bijvoorbeeld contracten, een intentieverklaring of 'Memorandum of Understanding' ondertekenen waar zij bij zijn. Dat geeft extra zichtbaarheid aan uw project of investering.

Voor wie?

Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de sectoren hieronder.
• Maak­industrie;
• Agri-technoloigie;
• Duurzame mobiliteit.

Vrouwelijke ondernemers die actief zijn in deze sectoren, nodigen wij in het bijzonder uit om mee te gaan met deze missie.

Kansen in duurzame mobiliteit

Polen is een perfecte markt voor export, productie en verbetering van uw toeleveringsketen in duurzame mobiliteit. Het land heeft veruit het grootste vracht­wagenpark van Europa. Ook is Polen de 2e batterijproducent van de wereld. In dit Centraal-Europese land ontwikkelt elektrisch vervoer zich snel, vooral op het gebied van:

  • heavy duty vehicles (HDV)
  • personenvervoer
  • mobility-as-a-service (maas)
  • last-mile solutions

De grote, snel groeiende Poolse markt biedt veel kansen voor bedrijven in duurzame mobiliteit.

Kosten

Meld u aan voor deze missie. Aanmelden kan tot en met zondag 28 januari 2024. Deelname kost € 950 per organisatie. U mag maximaal 2 personen per bedrijf/organisatie aanmelden. 1-op-1-matchmaking bieden wij alleen per bedrijf/organisatie en binnen een sectorprogramma. Als 2 personen van dezelfde organisatie deelnemen, dan meldt iedere persoon zich apart aan. Mogelijke tolkkosten, reis- en verblijfkosten en persoonlijke transfers zijn voor eigen rekening en risico. Deelname staat alleen open voor Nederlandse bedrijven en organisaties die passen binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van deze economische missie.

Aanmelden

Meer weten?

Heeft u vragen over deze economische missie naar Polen? Neem dan contact op met:
Alexander van der Kaa, Project­manager Missies bij RVO, E: alexander.vanderkaa op rvo punt nl
Jos Hermsen, Project­manager Missies bij RVO, E: jos.hermsen op rvo punt nl

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, Nederlands economisch netwerk in Polen, VNO-NCW, Koninklijke Metaalunie, Fedecom en RAI Automotive Industry NL.