Agenda

Electric Vehicle Symposium 37

Electric Vehicle Symposium 37

Wilt u uw netwerk binnen de wereld van elektrisch vervoer uitbreiden? Of wilt u kennismaken met de Aziatische markt en specifiek met Zuid-Korea? Neem dan deel aan het Nederlands paviljoen op het Electric Vehicle Symposium 37 (EVS37) in Seoul.

Electric Vehicle Symposium

Het Electric Vehicle Symposium (EVS) is het grootste congres met vakbeurs ter wereld op het gebied van elektrisch vervoer. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert in samenwerking met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade in Seoul een Nederlands paviljoen tijdens EVS37. De directeur-generaal Mobiliteit, Kees van der Burg, van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zal tevens meereizen met de delegatie. Hij vervult de rol van missieleider.

Duurzaam vervoer op de weg

Het thema van EVS37 is jaar ‘Electric Waves to Future Mobility’. Alle onderwerpen die aan bod komen gaan over duurzaam vervoer op de weg. Denk aan elektrische auto’s, bestelbusjes, vracht­wagens, (elektrische) fietsen en cargobikes. Daarnaast zijn ook beleid, openbaar vervoer, laadinfrastructuur en de beschikbaarheid van energie thema’s. In het Nederlands paviljoen zal een selectie worden gemaakt van thema’s die goed aansluiten bij de deelnemers en de onderwerpen van het symposium.

Rondom EVS37 worden side events georganiseerd. Dit programma wordt nog uitgewerkt.

Voor wie?

Deelname aan het Nederlands paviljoen en de missie is bedoeld voor Nederlandse bedrijven en organisaties, die actief zijn in de sector elektrisch vervoer (zowel personen- als vrachtvervoer). Dit gaat zowel om de private als de publieke sector. Aanmelding en ontvangstbevestiging betekenen niet automatisch dat u kunt deelnemen. U ontvangt een definitieve bevestiging van deelname na sluiting van de aanmeldperiode. We moedigen in het bijzonder vrouwelijke ondernemers aan om zich aan te melden.

Wat zijn de kosten voor deelname aan het Nederlands paviljoen?

  • Deelname aan het Nederlands Paviljoen kost €500 per organisatie (maximaal twee deelnemers).
  • Tickets voor het symposium van EVS37 kosten tussen €1000 en €1400, inclusief lunch. Tickets voor beursdeelname zijn gratis.
  • Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie? Neem voor vragen over het Nederlands paviljoen contact op met Femke Laauwen (projectleider). Meer informatie over EVS37 vindt u op de website.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Meld u aan vóór 15 maart via deze link. U ontvangt een bevestiging. Dit is nog geen definitieve bevestiging van deelname. U krijgt uiterlijk 25 maart bericht. In februari organiseren wij een digitale informatie­bijeenkomst waar het programma wordt gepresenteerd. Enkele weken voor vertrek is er een kick-off bijeenkomst in Utrecht met alle partijen die deelnemen aan het Nederlands paviljoen.