Agenda

Handelsmissie Noord-Frankrijk met minister Schreinemacher

Handelsmissie Noord-Frankrijk met minister Schreinemacher

Voor wie?

Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in:

  • Automotive: slimme voertuig­en, schone voertuig­en (vooral aandrijftechniek en lichtgewichtmaterialen) en door een batterij aangedreven voertuig­en (onder andere productie, recycling en testen);
  • Life sciences & health: innovatieve medische technieken om de gezondheidszorg te verbeteren en efficiënter te maken;
  • Foodtech (voedselverwerkende industrie): oplossingen zoals kunstmatige intelligentie, fotonica, blockchain, internet of things en robotica.

Uitgebreide informatie over de regio, de sectoren en het programma vindt u op onze website.

Wij nodigen in het bijzonder vrouwelijke ondernemers, start-ups en kennisinstellingen uit om deel te nemen.

Deelname en kosten

Deelname kost € 500 per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. U ontvangt na de aanmeldtermijn voorstellen voor uw verblijf. Lokaal vervoer wordt geregeld.

Aanmelden

Meld u aan voor deelname. De uiterste aanmelddatum is 20 januari 2023. Per organisatie mogen maximaal 2 personen deelnemen. Iedere deelnemer moet zich apart aanmelden. Als de aanmeldtermijn wordt verlengd, dan is deelname aan individuele matchmaking niet gegarandeerd bij aanmelding na 20 januari 2023.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) vindt het belangrijk dat deelnemers passen bij de opzet en inhoudelijke focus van de missie. Aanmelding en de automatische ontvangstbevestiging betekent daarom niet dat u automatisch toegelaten bent tot de handelsmissie. U ontvangt een definitieve bevestiging na sluiting van de aanmeldperiode.

Organisatie

RVO organiseert deze missie in nauwe samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade in Parijs en de honorair consuls in Lille en Calais.