Agenda

Hannover Messe 2023

Hannover Messe 2023

Wilt u de Duitse markt betreden of bent u op zoek naar nieuwe technologiepartners in Europa? Wilt u in contact blijven met uw klanten? Of wilt u uw automotive netwerk in de High Tech Systemen en Materialen (HTSM) sector uitbreiden? Neem dan deel aan het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe in Duitsland van maandag 17 tot en met 21 april 2023.

De techbeurs van de wereld

Met 6.500 internationale exposanten is de Hannover Messe 's werelds grootste technologie industriebeurs. Elk jaar trekt de beurs meer dan 200.000 bezoekers uit 70 verschillende landen. Het motto van Hannover Messe 2023 is "Industrial Transformation - Making the difference".

Industrieën integreren voor een slimme duurzame toekomst

Naast handelspartner wil Nederland ook een technologie- en innovatiepartner van Duitsland zijn. Daarom straalt het Nederlands Paviljoen (gevestigd in Hal 8) uit dat Nederland hét land is om gezamenlijk oplossingen te ontwikkelen voor wereldwijde uitdagingen. Nederland presenteert zich onder het overkoepelende thema "Integrating Industries for a Smart Sustainable Future". Met onze gezamenlijke presentatie laten we zien hoe we slimme en duurzame oplossingen kunnen ontwikkelen en industriële transformatie kunnen realiseren.

Waarom deelnemen aan een NL Paviljoen?

  • Het paviljoen heeft een open, representatieve uitstraling met herkenbare sterke NL branding.
  • Wij nemen de complete voorbereiding voor u uit handen wat betreft de standbouw.
  • Deelnemers kunnen zich professioneel presenteren en maken gebruik van de collectieve ruimte met barruimte en catering, waar ook gasten worden ontvangen.
  • Voor internationale delegaties organiseren wij programma's in de paviljoens.
  • Daarnaast profiteren deelnemers van gezamenlijke promotionele activiteiten die de traffic naar de paviljoens vergroten.

Kosten

Prijs per m2 is € 820,- exclusief BTW*
*Deze prijs is inclusief elektra en water (op basis van een inschatting), algemene standbouw, standbewaking en schoonmaak
Exclusief in deze prijs zijn eigen standbouw (extra wensen, passend binnen format), meubilair en dergelijke, de presentatiewand (+ fullcolour print en opmaak)

Verplichte bijkomende kosten:

  • Marketing fee : € 365,-
  • Presentatiewand S (bij een stand van 3-5m2): € 495,- (inclusief full-colour print, exclusief opmaak)
  • Presentatiewand M (bij een stand van 6-8 m2): € 632,50 (idem)
  • Presentatiewand L (bij een stand van 9-11m2): € 770,00 (idem)
  • Presentatiewand XL (bij een stand van 12-14m2): € 1.095,- (idem)

Let op! Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Inschrijven

U kunt zich vrijblijvend inschrijven als u geïnteresseerd bent in deelname aan het paviljoen. Klik hier.

Organisatie

Het NL Paviljoen wordt georganiseerd door RAI Automotive Inustry NL, FME, Koninklijke Metaalunie en FIER Automotive in samenwerking met RVO, de Nederlandse ambassade in Berlijn en het consulaat-generaal in München.

Bezoek website Hannover Messe 2023