Agenda

Holland High Tech Event 2023

Holland High Tech Event 2023

Hightech voor onze toekomst
Innoveren NU!Tijdens het Holland High Tech EVENT 2023 kijken we naar onze toekomst. Hoe lossen we de maatschappelijke uitdagingen op waar we nu voor staan? Hoe kunnen we daar met hightech een rol in spelen? Hoe maken we Nederland circulair, duurzaam, veilig, leefbaar en houden we onszelf gezond? Eigenlijk is er maar één antwoord… door te innoveren, NU!

Nederland staat voor grote uitdagingen. De hightech sector speelt een cruciale rol in de urgente transities die hiervoor nodig zijn: de energietransitie, de circulaire transitie en de ontwikkeling van digitalisering en sleuteltechnologieën.

Op 21 november gaan we samen aan de slag. We vieren de successen, bespreken de uitdagingen en tonen innovaties die impact (gaan) hebben. We delen concepten, projecten en strategieën om innovatie te versnellen en bij te dragen aan de urgente transities. Samen de diepte in met collega’s uit bedrijfs­leven, kennisinstellingen en overheden. Ben je er dit jaar (weer) bij?

Aanmelden

INTERACTIEVE Breakout sessies

We hebben acht sessies in twee rondes waaruit je kan kiezen. Hier het overzicht van alle sessies.

In het aanmeldformulier kun je een keuze maken voor twee van de acht sessies en een reserveoptie. Je kunt je keuze tot 14 november wijzigen.

Aftermovie Event 2022