Agenda

Holland High Tech NETWERKEVENT 2024

Holland High Tech NETWERKEVENT 2024

Innoveren en transformeren? Nu meer dan ooit!

We staan voor grote uitdagingen; iedereen herkent het: omstandigheden veranderen van dag tot dag en van minuut tot minuut. Wie is in deze situatie de vaste waarde? Dat zijn wij: de innovators. Wij ontwikkelen door, we transformeren, voor onze toekomst, voor Europa én de rest van de wereld.

Als sector spelen wij een cruciale rol in de urgente transities die nodig zijn: het ontwikkelen van een circulaire economie, de energietransitie en de inzet van digitalisering (inclusief smart industry) en sleuteltechnologieën. Wij komen samen tot oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen.

Tijdens het Holland High Tech NETWERKEVENT 2024 deze zomer zoomen we in op de mogelijkheden: hoe kunnen wij innoveren en transformeren. We leggen de verbindingen en delen waar we nu staan. Ben je klaar voor een middag en netwerkdiner vol inspiratie en innovatie? Meld je nu aan voor het Holland High Tech NETWERKEVENT op 3 juli 2024 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht!

Programma

Welkom! | 14:30 - 15:30

Kom op tijd en tref alvast een relatie uit ons grote eco­systeem om mee bij te praten. Wij verwelkomen je met een drankje en wat lekkers.

Plenair programma | 15:30 - 17:30

Status Quo van de hightech

Boegbeeld Marc Hendrikse en directeur Leo Warmerdam nemen je tijdens deze Status Quo mee in:

  • de successen, de programma’s en calls die er zijn én die er binnenkort aankomen
  • wat wij samen kunnen ondernemen om te blijven innoveren
  • de mogelijkheden waar je als bedrijf en kennisinstelling zelf actie kan ondernemen en kan aansluiten
  • de Nationale Technologiestrategie en – met alle ontwikkelingen om ons heen – de rol van Holland High Tech op basis van onze VISIE 2030

Keynote: Circulaire economie toepassen in jouw business

Keynote Jan Jonker is emeritus-hoogleraar Duurzaam en Circulair Ondernemen aan de Radboud Universiteit, Nijmegen (NL). Zijn werk richt zich op het vormgeven van een economie rond de vier grote opgaven van deze tijd: duurzaamheid, leefbaarheid, ecologie en circulariteit. Hij kijkt hoe zich dat vertaald in businessmodellen. Inmiddels heeft hij 35 boeken en ruim 250 publicaties op zijn naam staan.

Tijdens zijn keynote spreekt hij over de context, het concept én de mogelijke businessmodellen van de circulaire economie aan de hand van concrete bedrijfs­voorbeelden en maakt hij verbindingen de topsector High Tech Systemen en Materialen en de (maak)industrie.

Pitches: Nationaal Groeifonds: innoveer je mee?

Sprekers van Nationale Groeifondsprogramma’s uit ronde 1, 2 en 3 pitchen hun aanpak in marktcreatie, internationale control points en de uitdaging in human capital en delen de mogelijkheden om aan te sluiten

Netwerkdiner & Marktplein | 17:30 - 20:00 uur

Netwerkdiner

Tijdens ons zomers informeel netwerkdiner is er uitgebreid tijd om bij te praten met connecties uit je netwerk én om nieuwe mensen te ontmoeten. Dus reserveer wat meer tijd in je agenda.

Marktplein

Op het marktplein delen Nationale Groeifondsprogramma’s uit ronde 1, 2, 3 én 4 hun programma’s en waar je als kennisinstelling en bedrijf nog kan aansluiten.

Meld je aan: https://hollandhightech.nl/netwerkevent-2024

Locatie

Werkspoorkathedraal, Utrecht

De Werkspoorkathedraal is een grote fabriekshal in Utrecht. Wij moedigen iedereen aan om met het openbaar vervoer te komen. De locatie zit op een paar minuten lopen van NS-station Utrecht Zuilen. Dit maakt het ideaal om met de trein te reizen. Ook de bus stopt vlakbij. Naast de hoofdentree is ook plek om je fiets neer te zetten