Agenda

IAA 2023

IAA 2023

Er zijn géén plaatsen meer beschikbaar op het NL paviljoen tijdens IAA Mobility 2023.

Deelnemende partijen:

Trescal, SAG Aluminized, EMD Tooling, Proven Concepts, Udenco, Mobilitum, Circularise, Battery Competence Cluster NL, ETF, Solid Sands, Sekisui Europe, TomTom, TU Ecomotive, Nedal aluminium, en GeoJunxion.

Als onderdeel van de meerjarige publiek-private samenwerking SMM Dutch-German Sustainable Mobility organiseert RAI Automotive Industry NL een gezamenlijk "NL Mobility Pavilion" op IAA 2023.

IAA Mobility 2023

De IAA Mobility is het meest vooruitstrevende platform voor mobiliteit van de toekomst, duurzaamheid en technologie. De IAA Mobility verbindt actief bedrijven binnen het mobiliteits­eco­systeem maar ook belangrijke nieuwe doelgroepen daarbuiten. IAA Mobility 2021 trok meer dan 400.000 bezoekers uit landen over de hele wereld.

NL Paviljoen

Samen met onze publieke en private partners zal RAI AINL het bekende NL Mobility concept implementeren in het Paviljoen en de verschillende stands voor elke mede-exposant onderbrengen. Ons NL Mobility Paviljoen is uitgegroeid tot een bewezen en erkend paviljoenconcept met een goede sfeer, waar nieuwe zakelijke contacten kunnen worden gelegd en bestaande contacten kunnen worden geïntensiveerd. Wij zorgen voor u en uw gasten en garanderen een optimale ontvangst en sfeer om uw relaties te ontvangen. Door speciale zij- en avondevenementen heeft ons paviljoen bewezen veel bezoekers en veel beslissers binnen de Nederlandse, Duitse en internationale Automotive Industrie en Mobiliteits­branche aan te trekken.

Voordelen van een gezamenlijk NL paviljoen

  • Het paviljoen heeft een open, representatieve uitstraling met herkenbare sterke NL branding.
  • Wij nemen de complete voorbereiding van de standbouw van u over.
  • Deelnemers kunnen zich professioneel presenteren en maken gebruik van de collectieve ruimte met barruimte en catering, waar ook gasten worden ontvangen.
  • Voor internationale delegaties organiseren wij programma's in de paviljoens.
  • Daarnaast profiteren deelnemers van gezamenlijke promotionele activiteiten die de traffic naar de paviljoens vergroten.

Organisatie

Het NL Mobiliteits­paviljoen op de IAA 2023 wordt georganiseerd door RAI Automotive Industry NL, in samenwerking met RVO, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade in Berlijn en het consulaat-generaal in München. Samenwerkingspartners: ElaadNL, DOET, NKL, Fier, Connekt en H2Platform.

Hier vindt u een sfeerimpressie van het gezamenlijke NL paviljoen op de IAA 2021:

Bezoek website IAA 2023