Agenda

'Meet, Learn & Lounge' over de nieuwe pensioenen

'Meet, Learn & Lounge' over de nieuwe pensioenen

Heb je je ooit afgevraagd wat de kracht van pensioenen is en hoe ze je financiële toekomst vorm kunnen geven? Lees dan verder!

We zijn verheugd om een specialist op het gebied van pensioenen te mogen ontvangen, die ons op de Automotive Campus komt vertellen over alle onderwerpen die met pensioenen te maken hebben. Of je nu student, eigenaar van een start-up of werknemer bij een internationaal bedrijf bent, het begrijpen van je financiële planning is de sleutel tot het opbouwen van een zekere toekomst.

Wat kun je verwachten?

  1. Inzichten van experts: Kom alles te weten over pensioenopties, voordelen en hoe deze kunnen worden aangepast aan uw individuele behoeften. Onze gastspreker brengt een schat aan kennis mee om al je vragen te beantwoorden.
  2. Gericht op de toekomst: Hoor alles over pensioenregelingen, niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Ontdek hoe nu investeren in je financiële toekomst kan renderen op de lange termijn.
  3. Geen verplichtingen: Hoewel er een kort commercieel aspect aan de sessie zit, is er absoluut geen verplichting. Het gaat allemaal om het delen kennis!

Waarom deelnemen?

Bereid je voor op de toekomst: Of je nu student of medewerker bent, vroeg een inzicht krijgen in pensioenopties legt de basis voor een financieel zekere toekomst.

Community: Laat je informeren, maar kom ook in contact met medecampusbewoner en RAI-leden. Pak een drankje en wissel inzichten uit over financiële planning. Het is een geweldige kans om een netwerk van ondersteuning op te bouwen voor de reis die voor je ligt.

Programma

16.00 uur Walk-in
16.15 uur Presentatie over pensioenen door Thijs Daniels, Sr. Consultant Pension at Ecclesia
16.45 uur Q&A
17.00 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde

Mis de waardevolle kans om je financiële kennis te vergroten niet en zet de eerste stap naar een veilige toekomst. Tot dan!

Aanmelden