ReinigingsDemoDagen 2023

• locatie:Flevonice Biddinghuizen
ReinigingsDemoDagen 2023

Reinigingsdemodagen een begrip

De RDD is een initiatief van de leden van RAI Vereniging. De RDD is een begrip voor iedereen die professioneel actief is in de afval- en reinigingswereld. Vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers en aanverwante bedrijven kunnen hier de laatste technologieën, noviteiten, trends, ontwikkelingen en producten zien, ervaren en met elkaar netwerken. Sinds de start in 2003 in het Autotron in Rosmalen is de RDD groot geworden op het RDW testcentrum in Lelystad en waren we de laatste editie te gast bij het Nationaal Militair Museum in Soest.

Het buitenevent geeft een compleet overzicht van de markt van reinigings­voertuig­en en aanverwante producten: van inzamel­voertuig tot veegmachine en van winterdienst tot afvalcontainers. Ook zijn er kennissessies over actuele onderwerpen in de afval- en reinigingsbranche.

Meer weten?

Mail naar Beursteam op reinigingsdemodagen punt nl of bel met het beursteam:

• Willeke Meijer 020-5044949
  • Jorinde Bras 06-55514015