Agenda

Webinar: “Additive Manufacturing: How to Scale Up with Design for AM" | Dimanex

Webinar: “Additive Manufacturing: How to Scale Up with Design for AM" | Dimanex

Wilt u het gebruik van Additive Manufacturing (AM) in uw bedrijf op een slimme, snelle en kostenefficiënte manier opschalen? Hebt u hulpmiddelen en begeleiding nodig om dit proces aan te pakken? Meld u dan aan voor het webinar dat Dimanex op 20 juni samen met Ansys organiseert.

In dit webinar ontdekt u alles over snelle supply chain analytics, het (her)ontwerpen van onderdelen voor Additive Manufacturing (DfAM) en AM engineering use cases. Aan het einde van de sessie weet u precies welke stappen u moet nemen in uw AM process.

Additive Manufacturing opschalen

Als ingenieur bent u vaak gericht op prestaties en kostenefficiënte productie van uw onderdelen, terwijl u de Time-to-Market verkort en ervoor zorgt dat ze in één keer goed zijn. U bent zich ervan bewust dat AM hierin een belangrijke rol kan spelen en misschien heeft u de eerste stappen al gezet.


Het kost echter veel tijd om precies te bepalen welke onderdelen in aanmerking komen voor DfAM, welke voordelen het biedt op het gebied van tijd, financiën en duurzaamheid, hoe je onderdelen ontwerpt voor AM en hoe je het in de praktijk brengt. Eerlijk gezegd zou je je wel eens verloren kunnen voelen in dit opzicht. Maar er zijn manieren om dat aan te pakken!

Ontwerpen voor Additive Manufacturing

In het webinar gaan we dieper in op onze DfAM-technologie. Het gebruikt zeer algemene onderdeelgegevens die u direct beschikbaar hebt om de analyse uit te voeren die u volledig inzicht geeft in het potentieel. Het geeft een prioriteitenlijst van de onderdelen die geschikt zijn voor (her)ontwerp voor AM en geeft een indicatie van de voordelen op het gebied van tijd, financiën en duurzaamheid.

Samen met onze partner in Engineering Software, Ansys, bekijken we hoe we deze analyse kunnen toepassen, hoe we de juiste onderdelen kunnen selecteren en herontwerpen, en hoe dit proces op de meest efficiënte en schaalbare manier kan worden gerealiseerd. Actuele use cases van klanten zullen worden gepresenteerd.

Dit webinar is voor elke ingenieur die geïnteresseerd is in het opschalen van Additive Manufacturing en het vertalen van de techniek naar concrete bedrijfs­voordelen zoals het verkorten van de Time-to-Market, het verhogen van de First Time Right en een aanzienlijke verlaging van de productiekosten gedurende de gehele levensduur van onderdelen.

Wat kun je van dit webinar verwachten?

  • Ontdek hoe DfAM kan leiden tot besparingen op materiaal- en productiekosten en meer.
  • Leer hoe u de beste kansen voor (her)ontwerp kunt identificeren.
  • Ontdek hoe je deze snel kunt implementeren, zodat de Time-to-Market korter wordt.
  • Leer van actuele praktijkvoorbeelden van klanten.

Wanneer en waar?

  • Donderdag 20 juni om 16.00 - 17.00 uur CET
  • Gehost door Pieter en Thom van Dimanex
  • Gastspreker van onze partner Ansys
  • Inclusief een demo en actuele use cases
  • Het webinar is Engels gesproken

Inschrijven