Agenda

Workshop: Thermisch beheer voor EV-aandrijfsystemen

Workshop: Thermisch beheer voor EV-aandrijfsystemen

Het is niet langer mogelijk om u aan te melden voor dit evenement.

Thermisch beheer is van groot belang voor alle voertuig­en, vooral elektrische. Wil je in gesprek gaan met bedrijven uit de industrie die gespecialiseerd zijn in thermisch management? Lees dan verder!

Op 8 februari nodigen RAI Automotive Industry NL, Agoria Automotive Technology Club en ARIA Industrie Automobile Hauts-De-France u graag uit voor een workshop Thermisch beheer op de University d'Artois in Béthune. De deelnemende organisaties zijn een mix van industriële bedrijven, R&D/technische centra en academische onderzoekslaboratoria. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om recente ontwikkelingen binnen de sector te zien en te bespreken. Daarnaast zal u ook experts op dit gebied ontmoeten en inzichten uit te wisselen.

Sprekers, demonstraties en fabrieksbezoeken

Het evenement bestaat uit presentaties van 10 verschillende sprekers, demonstraties en fabrieksbezoeken aan:

  • CRITTM2A een batterij test- en validatiecentrum
  • CREPIM een test centrum voor het testen onder extreme (brandgevaarlijke) omstandigheden, voor e-mobility & Lithium Batterijen
  • BTC een productie- en trainingscentrum voor batterijen.

Programma

Klik hier voor meet informatie over het programma.

Let op: de gesproken taal tijdens dit evenement is engels.

Praktische informatie:

Het evenement zal plaatsvinden van 09:00 tot 17:00 uur bij het Faculté des Sciences Appliquées in Béthune. Aangezien dit voor de meesten van jullie een behoorlijk eind rijden is, is er de optie om een dag eerder te komen en ook deel te nemen aan het netwerkdiner op 7 februari. Klik hier voor enkele suggesties voor hotels in de regio. De deelnamekosten voor dit evenement zijn:

  • Deelname aan de workshop thermisch beheer
    • 100,- pp. excl. BTW voor leden
    • 150,- pp. excl. BTW voor niet-leden.
  • Deelname aan het netwerkdiner kost 100,- pp. excl BTW.