Agenda

Zomer BBQ

Zomer BBQ

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit.
Bij vragen, neem contact op met Nadieh van Kesteren

Nu het weer warmer wordt, is het tijd om de grill aan te steken en te knetteren van enthousiasme! We nodigen je van harte uit voor onze jaarlijkse Summer BBQ, met aansluitend een interessant plenair programma.

Voordat u bij ons aanschuift voor een middag met heerlijk eten, verfrissende drankjes en fantastisch gezelschap, nodigen wij u uit voor een rondleiding door de nieuwe accutestfaciliteiten van VDL ETS*. Na de rondleiding staat er een zeer korte 'terug- en vooruitblik' op het programma onder leiding van Pieter van Automotive Campus en Bram van RAI Automotive Industry NL. Beide activiteiten zijn niet verplicht.

Programma

15.00u Ontvangst op Automotive Campus 30 voor registratie
15.10u Wandeling naar VDL ETS
15.15u Rondleiding door de nieuwe accutestfaciliteiten van VDL ETS (=VOLGEBOEKT)
16.00u V&A en wandeling terug Automotive Campus 30
16.15u Presentaties door Pieter van Automotive Campus & Bram van RAI AINL
16.45u Start borrel & praatje
17.00u ACE Mobility Student Award uitreiking
17.15u Zomer BBQ
19.00u Einde

Dit evenement is niet alleen een gelegenheid om te smullen van verrukkelijke BBQ; het is ook een kans om met elkaar in contact te komen, te netwerken en nieuwe relaties op te bouwen met andere leden van onze zakelijke gemeenschap.

VDL ETS - testfaciliteiten voor batterijen (VOLGEBOEKT)

Vorige maand legde campusbewoner VDL ETS de laatste hand aan de bouw van hun gloednieuwe, én in Nederland unieke, 'batterij testcentrum'. Nu bieden ze ons het voorrecht om de eersten te zijn die de faciliteiten mogen bezichtigen. Tijdens dit bezoek zullen medewerkers van VDL uitleg geven over hun state-of-the-art testapparatuur en hoe ze deze gaan gebruiken om de prestaties en betrouwbaarheid van batterijen te testen, om zo uiteindelijk de kwaliteit van batterijen te verbeteren. Natuurlijk maakt een demonstratie van hun expertise in het testen van voertuig­systemen onder extreme omstandigheden, een aantal interessante prototypes en uitleg over de Hill testsystemen deel uit van de exclusieve rondleiding.

In hun testlab is VDL in staat om tests uit te voeren op batterijcellen van een grote verscheidenheid aan afmetingen; kleine knoopcellen, cilindrische cellen en zakcellen. Dit alles natuurlijk onder alle noodzakelijke klimaatomstandigheden. Hiervoor hebben ze 560 kanalen beschikbaar. Daarnaast zijn er 8 kanalen voor het testen van batterijmodules, die worden uitgevoerd in speciale klimaatkasten. Tegen het einde van 2024 worden de faciliteiten uitgebreid met 2 extra kanalen om batterijpakketten te kunnen testen.

ACE Mobility Student Award

Tijdens het plenaire programma, voorafgaand aan de Summer BBQ, vindt ook de ACE Mobility student award plaats. Deze award is in het leven geroepen om kennis en innovatie in automotive bedrijven zichtbaar te maken.
Als je interesse hebt kun je van 15.00 tot 17.00 uur deelnemen aan het ACE Mobility Student Award programma in plaats van het programma van Automotive Campus en RAI Automotive Industry NL. Aan het eind van de middag komen alle gasten samen voor de prijsuitreiking, borrel en BBQ.
Interesse in het bijwonen van de ACE Mobility Student Award? Meld je dan aan via dit formulier.

Dus, markeer je agenda, stof je eetlust af en kom grillen en chillen. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

Vergeet niet om je aan te melden zodat we genoeg BBQ lekkers hebben voor iedereen. We kijken ernaar uit om lekker eten, goede vibes en goede tijden met jullie te delen.

*Wegens veiligheidsmaatregelen zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de tour op die dag, dus schrijf je nu snel in. Wie het eerst komt .... Maar maak je geen zorgen als je er niet bij kunt zijn op 2 juli, VDL ETS maakt graag een afspraak voor een bezoek op een latere datum.