Nieuws

Aftrap ReinigingsDemoDagen in juni

Op 7 en 8 juni organiseert de sectie RAI CarrosserieNL van RAI Vereniging op het terrein van Flevonice in Biddinghuizen de 10e editie van de ReinigingsDemoDagen. Dit tweejaarlijkse event biedt professionals in de afval- en reinigings­industrie een platform om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en nieuwe ontwikkelingen te ontdekken. Het doel is om de industrie te helpen bij het innoveren en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening aan burgers en bedrijven.

Aftrap ReinigingsDemoDagen in juni

De ReinigingsDemoDagen staan voor innovatie, duurzaamheid en kennisdeling in de afval- en reinigings­industrie. Het evenement toont op dit gebied de laatste trends, producten en diensten en stelt professionals in de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Bezoekers kunnen kennismaken met de nieuwste technologieën, innovaties producten en diensten in de wereld van afvalinzameling, straatreiniging en rioleringsbeheer en kunnen een breed scala aan voertuig­en, machines en apparatuur bekijken en demonstraties bijwonen.

Uniek concept

Volgens Tom van Steijn, sectie­manager RAI CarrosserieNL, is het vooral de actieve betrokkenheid van de deelnemende leden die het concept zo uniek maakt. Zij vormen namelijk al jarenlang de basis van het evenement en zorgen er (samen met de vele mede-exposanten) voor dat ze de bezoekers in een professionele maar ook zeer gastvrije setting kunnen ontvangen.

Doorlopende demonstratie

Hij legt uit dat de ReinigingsDemoDagen zijn ontstaan uit een gezamenlijke demo-activiteit van RAI-leden op de toenmalige Ecotech-beurs. ‘Toen dat een succes was hebben de leden in 2003 ervoor gekozen om in Rosmalen hun eigen event te houden onder de naam ReinigingsDemoDagen. Een doorlopende demonstratie van hun producten gecombineerd met bedrijvenstands en een gastvrij concept bleek meteen aan te slaan. Sindsdien laten de leden ons de beurs om het jaar organiseren op diverse locaties. Eén ding is daarbij altijd hetzelfde gebleven: de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van afvalinzameling, straatreiniging en rioleringsbeheer aan een breed publiek van professionals uit de industrie tonen.’

Zie voor meer informatie: www.ReinigingsDemoDagen.nl