Nieuws

AutoMEETive 'Next Generation' Winter Event

Op 11 december organiseert RAI Automotive IndustryNL op de Automotive Campus in Helmond ‘the AutoMEETive 'Next Generation' Winter Event’, waarbij de toekomst van de automotive industry centraal staat.

AutoMEETive 'Next Generation' Winter Event

Tijdens deze editie ligt het accent op de ontwikkelingen op de Europese markt, in het bijzonder op de evolutie van de arbeids­markt. Een nieuwe generatie medewerkers staat met spanning in de starblokken: wie zijn zij en wat verwachten zij van een bedrijfs­cultuur? Ze brengen frisse, innovatieve ideeën en een frisse kijk op werk. Maar wie zijn ze werkelijk? Wat drijft hen? En welke bedrijven hebben de sleutel tot hun hart al gevonden?

Ontdek alles over de visie op werk van deze nieuwe generatie en leer hoe u hen aan boord kunt krijgen en houden.

Duurzaamheid en innovatie

Daarnaast wordt speciale aandacht besteed aan circulariteit, CO2-reductie en digitalisering. De nieuwe generatie medewerkers brengt niet alleen frisse ideeën met zich mee, maar heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en innovatie. Ze omarmen circulariteit door te streven naar herbruikbare materialen en minder afval in de automotive sector. Het CO2-neutraliteit is belangrijk voor hen vanwege hun nadruk op schone energie en verminderde CO2-uitstoot, hetgeen in overeenstemming is met hun milieubewuste waarden. Bovendien houden ze van digitalisering omdat dit technologische vooruitgang versnelt en slimmere mobiliteits­oplossingen mogelijk maakt.

Samenvattend: deze generatie medewerkers zet zich in voor een duurzamere en innovatievere toekomst in de automotive industrie!

Programma

10.30 Eerste mogelijkheid voor deelname demonstratie Y-Drive
11.30 Inloop AutoMEETive met lunch
12.30 AutoMEETive 2023, met gastsprekers:

  • Frits van Bruggen (Voorzitter RAI Vereniging)
  • Ingo Olschewski (Hoofd Strategie & Consulting van RWTH, Aken)
  • Hendrik-Jan Guitink (Partner AIMS International – Nederland)

14.00 Algemene Ledenvergadering RAI Automotive Industry NL
15.00 Kleine beursvloer om te netwerken en kennis te maken met de nieuwe generatie te ontmoeten
15.30 Hapje en een drankje en tweede mogelijkheid voor deelname demonstratie Y-Drive
16.00 Presentatie InMotion
16.30 Presentatie TU/ecomotive

Aanmelden voor ‘the AutoMEETive 'Next Generation' Winter Event’ kan via deze link:
https://c.spotler.com/ct/m17/k1/MdE_ww1eEihX1R5r9vCfwLc51rRGTv9l6xASirA696QrVNjNy6ca3V9a5p5_ulEY/VuaGHT7VFhx2Vd7?utm_medium=email

Relevante downloads