Nieuws

Deelname NL Mobility Pavilion tijdens IAA 2023

Als onderdeel van het meerjarige publiek-private partnership SMM Dutch-German Sustainable Mobility, organiseert RAI Automotive Industry NL van 5 tot 10 september een gezamenlijk ‘NL Mobility Pavilion’ tijdens de IAA 2023 in München.

Deelname NL Mobility Pavilion tijdens IAA 2023

RAI Automotive Industry NL organiseert die Nederlandse Mobiliteitspaviljoen in nauwe samenwerking met RVO, de ministeries van IenW, EZK en Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade in Berlijn en het consulaat-generaal in München, ElaadNL, DOET, NKL, Fier, Connekt en het H2Platform.

Vooruitstrevend mobiliteits­platform

De IAA Mobility geldt als het meest vooruitstrevende platform voor mobiliteit van de toekomst, duurzaamheid en technologie. Het event verbindt actief bedrijven binnen het mobiliteits­eco­systeem maar ook belangrijke nieuwe doelgroepen daarbuiten. IAA Mobility 2021 trok meer dan 400.000 bezoekers uit landen over de hele wereld.

NL Paviljoen

Het NL Mobility Paviljoen is uitgegroeid tot een bewezen en erkend paviljoenconcept met een goede sfeer, waar nieuwe zakelijke contacten kunnen worden gelegd en bestaande contacten kunnen worden geïntensiveerd. Wij zorgen voor u en uw gasten en garanderen een optimale ontvangst en sfeer om uw relaties te ontvangen. Door speciale zij- en avondevenementen heeft het paviljoen bewezen veel bezoekers en veel beslissers binnen de Nederlandse, Duitse en internationale Automotive Industrie en Mobiliteitsbranche aan te trekken.

Voordelen gezamenlijk NL paviljoen

  • Het paviljoen heeft een open, representatieve uitstraling met herkenbare sterke NL branding;
  • De organisatie neemt de complete voorbereiding van de standbouw van u over;
  • Deelnemers kunnen zich professioneel presenteren en gebruik maken van de collectieve ruimte met barruimte en catering, waar ook gasten worden ontvangen;
  • Voor internationale delegaties worden programma's in de paviljoens georganiseerd.

Verder profiteren deelnemers van gezamenlijke promotionele activiteiten die de traffic naar de paviljoens vergroten.

De Sluitingsdatum voor inschrijving is 15 maart 2023

Hier vindt u een sfeerimpressie van het gezamenlijke NL paviljoen op de IAA 2021:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nadieh van Kesteren, Communications- & events,n.v.kesteren op raivereniging punt nl, +31 6 42 10 46 01