Nieuws

Inschrijving voor NL Paviljoen op Automechanika 2024 open

RAI Automotive Industry NL kondigt met trots aan dat de inschrijving voor het NL Paviljoen op Automechanika 2024 geopend is. De beurs Automechanika 2024 wordt gehouden van 10 tot 14 september 2024 in Frankfurt. Het NL Paviljoen van RAI Automotive Industry NL is een vertrouwd hoogtepunt voor de branche. Daarnaast is het de plek om nieuwe internationale zakelijke contacten te leggen en bestaande contacten te onderhouden.

Inschrijving voor NL Paviljoen op Automechanika 2024 open

Automechanika Frankfurt trekt een aanzienlijk internationaal publiek aan, waardoor het dé ontmoetingsplaats wordt voor de industrie, dealerbranche, en het onderhouds- en reparatiesegment. De beurs dient als een essentieel platform voor zowel zakelijke als technologische kennisoverdracht.

Inspirerend platform voor samenwerking

Het NL Paviljoen op Automechanika 2024 belooft opnieuw een inspirerend platform te bieden voor internationale samenwerking en zakelijke groei binnen de Automotive Industrie en Mobiliteits­sector. Het paviljoen integreert het beproefde NL Mobility concept, waardoor mede-exposanten hun bedrijf kunnen presenteren in een open en representatieve omgeving met een herkenbare NL-branding. Deelnemers profiteren van volledige standbouwvoorbereiding door RAI Automotive Industry NL, terwijl ze hun eigen bedrijfs­identiteit behouden.

Deelname aan NL Paviljoen

Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen. Het paviljoen biedt verschillende standformaten, variërend van 8m2 tot 32m2 en de mogelijkheid om extra ruimte aan te vragen. Deelnemers genieten van een all-inclusive prijs voor organisatie, standbouw, catering en meer.

De kosten voor mede-exposanten aan het NL Paviljoen bedragen:

8m2 € 8.995, -
16m2 € 16.995, -
32m2 € 32.995, -
Ø 32m2 in overleg

Belangstellenden kunnen zich vóór vrijdag 1 maart 2024 inschrijven. Voor inschrijven en meer informatie over deelname, neem contact op met Danara Vereijken via d.vereijken op raivereniging punt nl.