Nieuws

KNR Automotive en Mobilitum tekenen MoU voor exclusieve samenwerking in Zuid-Korea

Tijdens de Nederlandse handelsmissie naar Korea en Japan hebben het Koreaanse KNR Automotive en het Nederlandse Mobilitum B.V. een Memorandum of Understanding ondertekend. Met de ondertekening van het MoU onderstrepen beide bedrijven hun intentie om een exclusieve samenwerking aan te gaan voor de verdere ontwikkeling en marketing van Stint Cargo voertuig­en in Zuid-Korea. Seoul is de vierde grootste metropoolregio ter wereld en is daarom de perfecte stad om de elektrische Stints te laten rijden.

KNR Automotive en Mobilitum tekenen MoU voor exclusieve samenwerking in Zuid-Korea

De ondertekening vond plaats tijdens de Nederlandse handelsmissie Energietransitie in Seoel en werd bijgewoond door onder andere de Nederlandse minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Liesje Schreinemacher. Het MoU werd ondertekend door Sang Jin Ahn, CEO van KNR Automotive en Edwin Renzen, directeur van Mobilitum.

De overeenkomst tussen KNR Automotive en Mobilitum illustreert de uitstekende handelsrelatie tussen Nederland en Zuid-Korea, die de automotive industrie in beide landen ten goede komt. "We kijken enorm uit naar de samenwerking met KNR Automotive en de stappen in de automotive transitie die we de komende jaren samen kunnen zetten.", aldus Edwin Renzen.

Over KNR Automotive

KNR Automotive is een werktuigbouwkundig en industrieel ingenieursbureau gespecialiseerd in de productie van testsystemen, testdiensten en robotica. KNR is actief op het gebied van automotive, civiele techniek, transport (spoorwegen en schepen), energie (wind- en kernenergie) en materialen, en is hierdoor de perfecte partner voor Mobilitum.

Over Mobilitum

Mobilitum ontwerpt en ontwikkelt lichte elektrische voertuig­en (LEV's) specifiek voor het vervoer van goederen over korte afstanden, bijvoorbeeld in autovrije centra of milieuzones van een grote stad. Door diensten aan te bieden zoals leasing, volledige service & onderhoud, chauffeurstraining en verzekering; Mobilitum implementeert het complete LEV-pakket in het bedrijfs­proces van haar klanten.