Nieuws

Mobility energy Expo 13 en 14 november

Op 13 en 14 november vindt in de Jaarbeurs Utrecht de vakbeurs Mobility Energy Expo plaats. Dit event richt zich op alle partijen die actief zijn op het gebied van (alternatieve) brandstoffen, laadinfra, convenience & carwash in Nederland en België.

Mobility energy Expo 13 en 14 november

Dit jaar zal voor de 2e keer een energieplein voor laden op de beursvloer te vinden zijn. Nu extra groot en met een cateringterras. Het plein moet als de verbindende schakel fungeren tussen fleet, ov en de on-the-go sectoren die steeds meer afhankelijk zijn van goede laad(infra) voorzieningen en oplossingen. Bedrijven die actief zijn in deze sector kunnen hier op een uitstekende manier hun producten en diensten presenteren aan de bezoekers. Het plein is zo gesitueerd dat de bezoekers van de Fleet Expo en OV Expo ook de stands kunnen bezoeken.

Op het energieplein presenteren onder andere de volgende bedrijven zich als exposant: NXT Mobility, Sakko Commercial, OrangeCharging, Leap24, WallBox, Chargit, Resato, De Haan Reclamewerk en Maximator.

Zie voor meer info: https://go.promedia.nl/e/183272/exposeren-/7kd12h/1544890085/h/zAiOSWkEZr1ZixO0iPkhn_V8HbI-1hmlFcasM_E2eEk