Nieuws

Nederlands paviljoen op het Electric Vehicle Symposium 36

Sacramento in de Amerikaanse staat Californië is van 11 tot en met 14 juni the place to be door de 36e editie van het Electric Vehicle Symposium 36 (EVS36). Ook dit keer is er weer een Nederlands paviljoen waarvoor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) geïnteresseerde bedrijven uitnodigt.

Nederlands paviljoen op het Electric Vehicle Symposium 36

EVS is het grootste congres met vakbeurs ter wereld op het gebied van elektrisch vervoer. Het thema van dit jaar is ‘driving the transition to e-mobility’. Alle onderwerpen komen aan bod als het gaat over duurzaam vervoer op de weg: elektrische auto’s, bestelbusjes, vracht­wagens, e-bikes, e-cargobikes en e-scooters. Maar ook beleid, OV, laadinfra en de beschikbaarheid van energie zijn thema’s. Het Nederlands paviljoen zal een selectie omvatten van thema’s die goed aansluiten bij de deelnemers en de onderwerpen van EVS36.

Missie San Francisco Bay Area

Bedrijven kunnen aansluitend mee op missie naar de San Francisco Bay Area. In samenwerking met het Consulaat Generaal in San Francisco organiseren RVO na afloop van EVS36 een programma met onder andere matchmaking, bedrijfs­bezoeken en een netwerkreceptie. Aan het einde van deze missie is er nog gelegenheid om zelf afspraken te organiseren in San Francisco.

Deelname aan het Nederlands paviljoen en de missie is bedoeld voor Nederlandse bedrijven en organisaties, die actief zijn in de sector elektrisch vervoer (zowel personen- als vrachtvervoer). Het gaat daarbij zowel om de private als de publieke sector.

Zie voor meer informatie of aanmelden: https://www.rvo.nl/evenementen/paviljoen-en-missie-evs36-san-francisco