Nieuws

Tel mee met Taal: vraag nu subsidie aan om basisvaardigheden werknemers te verbeteren

Werkgevers kunnen tussen 1 januari en 29 februari 2024 weer subsidie aanvragen om de taal-, reken- en digitale vaardigheden van hun werknemers aan te pakken. De overheid stelt via het actieprogramma Tel mee met Taal volgend jaar week €5.100.000 aan subsidie beschikbaar. Hiervan is €3.350.000 bedoeld voor werknemers.

Exclusieve content

Dit artikel lezen?

RAI Vereniging zet bepaalde content vrij voor leden, deze content is niet beschikbaar voor niet-leden. Om hier toegang tot te krijgen is een account of inlog benodigd.

Al lid

Ben jij al lid van onze organisatie? Log dan in om direct toegang te krijgen!

Inloggen Registreren

Nog geen lid?

Maar wil je wel graag lid worden van onze community en branche­organisatie voor mobiliteit?