Terugkijken: commissiedebat actieve mobiliteit

RAI Vereniging en de Kamer zetten zich in voor een goed fietsklimaat in Nederland: duurzaam, veilig en betaalbaar. In het eerste commissiedebat actieve mobiliteit zijn verschillende aandachtspunten van RAI Vereniging benoemd, nu is het zaak deze ook op de politieke agenda te blijven houden.

Terugkijken: commissiedebat actieve mobiliteit

We spraken met Daniël Koerhuis (VVD), Harmen Krul (CDA), Lisa van Ginneken (D66) en Vivianne Heijnen (Staatssecretaris Infrastructuur & Waterstaat). D66-kamerlid Lisa van Ginneken had het debat aangevraagd en overhandigde haar plan met twaalf ideeën om het fietsen in Nederland te stimuleren aan de Staatssecretaris.

Namens RAI Vereniging waren Huub Lamers (voorzitter sectie Fietsen) en Olaf de Bruijn aanwezig.

Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie van het debat. Het plan van Van Ginneken is onderaan dit artikel te downloaden. Het gehele commissiedebat is hier terug te kijken.

Relevante downloads