Verbeterd bod voor gesprek nieuwe cao Metaal & Techniek

De werkgevers hebben de vakbonden met een verbeterd bod uitgenodigd om weer in gesprek te gaan over een nieuwe cao voor de sector Metaal en Techniek, waaronder ook de RAI CarrosserieNL carrosseriebouwbedrijven vallen. In een brief aan de vakbonden bieden werkgevers een loonsverhoging van 7 procent per 1 juli 2024, 90 euro structureel per 1 maart 2025 en 3 procent loonsverhoging per 1 januari 2026. Werkgevers stellen een cao voor met een looptijd van 24 maanden, van 1 april 2024 tot 1 april 2026.

Verbeterd bod voor gesprek nieuwe cao Metaal & Techniek

Exclusieve content

Dit artikel lezen?

RAI Vereniging zet bepaalde content vrij voor leden, deze content is niet beschikbaar voor niet-leden. Om hier toegang tot te krijgen is een account of inlog benodigd.

Al lid

Ben jij al lid van onze organisatie? Log dan in om direct toegang te krijgen!

Inloggen Registreren

Nog geen lid?

Maar wil je wel graag lid worden van onze community en branche­organisatie voor mobiliteit?