Bijeenkomst afdelingen Componenten en Trailers bij D-Tec in Kesteren

Tijd: 00:00

Locatie: D-TEC in Kesteren

Gezamenlijke bijeenkomst voor leden RAI CarrosserieNL

Op woensdagmiddag 24 januari 2018 is er een gezamenlijke bijeenkomst van de afdeling Componenten en de afdeling Trailers van RAI CarrosserieNL.

Deze vindt plaats bij D-TEC in Kesteren en zal worden afgesloten met een netwerkborrel.

Op het programma staat een rondleiding door de fabriek van D-TEC, waar o.a. de container- en tanktrailers worden gefabriceerd. In de nieuwe fabriek zien we een ultramodern productieproces met inzet van o.a. lasrobots.

Vanuit RAI CarrosserieNL zal een korte presentatie over de laatste stand van zaken met betrekking tot VECTO (milieulabel voertuigcombinaties) worden gegeven. Daarnaast een toelichting op de activiteiten vanuit de sectie RAI CarrosserieNL en de afdelingen Componenten en Trailers.

Wilt u hier ook bij zijn, meld u zich dan aan door een mail te sturen aan carrosserienl@raivereniging.nl

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 12 januari!

D-TEC