24 uur Waterstof Challenge 15/16 mei 2020, jij doet toch ook mee??

Datum: 15 mei 2020 t/m 16 mei 2020

Bent u ook aanwezig bij de 24 uur Waterstof Challenge?!

Al sinds 2016 wordt jaarlijks de 24 uur Waterstof Challenge georganiseerd. Met ingang van dit jaar is Twinning Energy mede-organisator. Wij zijn alweer enthousiast bezig met de voorbereidingen hiervan. Zo kijken wij op dit moment naar de start- en finish locatie, kleding voor de deelnemers, het vinden van waterstofvoertuigen voor teams die hier niet over beschikken, etc. etc.


Dit jaar hopen we weer een internationaal veld met 20-25 teams/voertuigen en ca. 100 deelnemers te hebben! Dit alles zorgt voor een hoop exposure voor je organisatie, zo hebben wij een communicatiepartner ingeschakeld met een zeer groot netwerk die tevens helpt bij het vergroten van bereik voor deelnemers en sponsoren.


Daarnaast zal alle communicatie tijdens de 24 uur Waterstof Challenge ook via Facebook verlopen en verwachten we hiervan ook zeer veel bijdragen.
Kortom: wij bieden tal van mogelijkheden om dit evenement te gebruiken om je organisatie in de belangstelling te zetten.


Het doel van de 24 uur Waterstof Challenge is om te laten zien hoe makkelijk het is om op waterstof te rijden. Hoe mooi is het, zeker in deze tijd met doelstellingen van Co2- en fijnstof-reductie, om te laten zien aan de ‘buitenwereld’ dat rijden op waterstof gewoon kan en geen toekomst is? En dat je organisatie duurzaamheid
hoog in het vaandel heeft staan?


In de vijf eerdere edities lukte het teams om o.a. tot in Zweden, Oostenrijk en Italië te komen in 24 uur, hoe hoog leg jij de lat?


Tijdens de 24 uur leer je jouw collega’s of medepassagiers heel goed kennen en er ontstaan tussen teams ook netwerken, immers heeft iedereen op de een of andere manier iets met waterstof. Het thuisfront, collega’s en relaties kunnen door de app ElektriciTijdrit exact zien waar je je bevindt en zo de 24 uur Waterstof Challenge op de voet volgen.


Voor meer informatie of inschrijven ga naar www.waterstofchallenge.nl of neem
contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of email adres.