Meet & Match

Tijd: 14:00 tot 17:30

Locatie: Mikrocentrum | De Run 1115 | Veldhoven

High Tech Platform ontmoet RAI Automotive Industry NL

Op 14 mei organiseren wij samen met het High Tech Platform een Meet & Match. Dit is een afwisseling op de bekende RAI Automotive Industry Business Club. Deze Meet & Match is daarom ook voor niet Business Club leden toegankelijk.

Dit is Meet & Match

De Meet & Match is al jaren een begrip onder netwerkers. Het concept is eenvoudig:

• U schrijft zich in voor de bijeenkomst waarna u een deelnemerslijst ontvangt.
  • Uit deze deelnemerslijst kiest u uw top 5 gesprekspartners.
  • Naar aanleiding van alle voorkeuren worden er gesprekken ingepland. Let op: er worden ook onverwachte gesprekken ingepland.
  • U ontvangt voorafgaand aan de bijeenkomst een overzicht met gesprekspartners en de gespreksrondes.
  • De gesprekken duren maximaal 10 minuten. Tijdens deze 10 minuten kunt u uw bedrijf presenteren en wanneer de klik er is, kort een deep dive maken als opmaat voor een vervolgafspraak.
  • Tijdens de bijeenkomst zijn er statafels waar de gesprekken doorgezet kunnen worden of nieuwe onverwachte gesprekken kunnen worden aangegaan.

Klik hier voor meer informatie.

Programma:

14:00 uur - ontvangst met koffie en thee

14:15 uur - welkomstwoord en uitleg

14:30 uur - start gesprekken

17:00 uur - netwerkborrel

17:30 uur - afsluiting

Klik hier om u aan te melden.