Webinar 'Ondernemen buiten uw comfortzone' - deel 1

Datum: 2 december 2020

Tijd: 10:00 tot 11:15

Locatie: Online

RAI CarrosserieNL, in samenwerking met Modus Operandi, nodigt u graag uit voor het tweedelige praktisch webinar 'Ondernemen buiten uw comfortzone'. Deze bijeenkomsten vinden online plaats op de woensdagen 2 en 9 december van 10.00 tot 11.15 uur.

Na het volgen van dit webinar kunt u als directeur, eigenaar, leidinggevende direct aan de slag met de grootste pijnpunten die de ontwikkeling van uw bedrijf in de weg staan. U weet dat er veel meer uit het bedrijf te halen is en dat u daar de sleutel toe bent.

U wilt wel doorpakken, maar er zijn gebieden die u maar niet stevig op de rit krijgt. Gebieden waar u op de een of andere manier maar wat loopt aan te rommelen, in rondjes draait en niet wezenlijk verder mee komt.

Blijkbaar mist u iets, maar u weet niet precies hoe of wat.

Tijdens dit tweedelige webinar ontdekt u:

• wat het exacte punt is waar u uw invloed verliest op uw klanten en uw medewerkers;
  • wat u moet doen om dat te herstellen;
  • wat het exacte punt is waar uw groei wordt lamgelegd;
  • wat u moet doen om daar mee af te rekenen.

Inschrijven
Aanmelden voor dit webinar kan tot en met vrijdag 27 november 2020. Aan deelname zijn voor leden van RAI Vereniging geen kosten verbonden. In verband met de kosten voor deze bijeenkomst rekenen wij €50 per deelnemer bij afmelding na 27 november 2020 of niet aanwezig zijn.

De link om deel te nemen wordt u 24 uur voor aanvang per e-mail toegestuurd.