Informatiebijeenkomst R&D Mobiliteitssectoren

Datum: 21 mei 2021

Tijd: 11:00 tot 12:00

Locatie: Online webinar

Online informatiebijeenkomst, waarin de regeling wordt toegelicht.

Op 17 mei opent de subsidieregeling R&D Mobiliteitssectoren. Deze subsidieregeling is bedoeld om de teruggang in R&D-investeringen als gevolg van de coronacrisis tegen te gaan in de Nederlandse automotive, luchtvaart en maritieme industrie. Ook stimuleert de regeling deze sectoren om een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke opgaven op het vlak van duurzaamheid en digitalisering.

Webinar

Wij organiseren een online informatiebijeenkomst, waarin wij deze regeling toelichten en vertellen hoe u kunt aanvragen. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen. U kunt zich hier aanmelden voor dit webinar.

 

Onderwerp: regeling R&D Mobiliteitssectoren

Datum: vrijdag 21 mei

Tijdstip: 11.00 – 12.00 uur

 

Meer informatie en vragen?

In de bijlage vindt u de wettekst van de regeling. Informatie over de regeling staat op uiterlijk 17 mei ook op onze website. U kunt via het aanmeldformulier alvast uw vragen voor tijdens het webinar aan ons sturen. Tijdens het webinar zelf kunt u via de chat vragen stellen.

Ook interessant?

Op 17 mei opent ook de regeling TSH Vliegtuigmaakindustrie. Met deze regeling stimuleert de overheid onderzoeksprojecten die bijdragen aan verduurzaming van de luchtvaart. Ook versterkt de regeling de relatie tussen Europese en nationale innovatie- en onderzoeksactiviteiten op het terrein van civiele vliegtuigontwikkeling. Mogelijk is deze regeling ook interessant voor u. De online informatiebijeenkomst is op vrijdag 21 mei van 9.30 tot 10.30 uur. Wilt u deze bijeenkomst ook bijwonen, meldt u zich hiervoor dan apart aan.

We hopen u te zien op 21 mei. Zijn deze regelingen en bijeenkomsten interessant voor iemand die u kent? Stuur deze mail dan gerust door.