Vijfde Ledenvergadering RAI Aftermarket & tiende Nationaal Aftersalescongres

Datum: 26 januari 2022

Tijd: 11:00 tot 19:00

Locatie: BOVAGhuis en Studio 12

Door de huidige ontwikkelingen rond corona hebben we in afstemming met onze mediapartner Aftersales Magazine en de locaties STUDIO A12 en BOVAGhuis besloten om deze lustrumdag door te schuiven naar woensdag 26 januari 2022. Gezien de oplopende besmettingen vinden wij het niet verantwoord om de ledenvergadering en het congres in de huidige vorm door te laten gaan op 8 december aanstaande.

Tijdens de ledenbijeenkomst in het BOVAGhuis bespreken we samen met u de belangrijkste resultaten van het afgelopen jaar en blikken we graag vooruit op de uitdagingen die ons te wachten staan. Op de agenda staan o.a. datadeling, gezonde mobiliteit, APK, marktonderzoek, bestuursverkiezing, onderwijs en arbeidsmarkt.

Aansluitend bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom in STUDIO A12 (Schoudermantel 52, 3980 CB Bunnik) voor het tiende Nationaal Aftersalescongres. De hiervoor benodigde toegangskaart wordt na afloop van de ledenvergadering uitgereikt. Een aantal prominente spelers uit de Nederlandse aftermarket komen deze middag aan het woord over de invloed van digitalisering en duurzaamheid.

Het volledige programma van het tiende Nationaal Aftersalescongres.

11.00 uur Ontvangst in het BOVAGhuis (Atrium)
11.30 uur Start vijfde ledenvergadering RAI Aftermarket (Auditorium 0.31)
12.30 uur Lunch
13.00 uur Vertrek naar STUDIO A12 te Bunnik
14.00 uur Start tiende Nationaal Aftersalescongres
19.00 uur Einde

Aanmelden
Aanmelden voor de ledenvergadering en het congres kan tot uiterlijk 17 januari 2022 via onderstaande link. Geeft u hierbij s.v.p. specifiek aan of u ook het congres wilt bezoeken. Alleen dan ligt de speciale toegangskaart voor u klaar na afloop van de ledenvergadering.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Een week voor aanvang volgt bijbehorende agenda en vergaderstukken.

Tijdens het event staan uw veiligheid en gezondheid voorop en wordt er voldaan aan alle noodzakelijke voorschriften en richtlijnen.

Zet de afspraak direct in uw agenda

Route naar het BOVAGhuis in Bunnik

Aftermarket