Webinar 'Bedrijfsovernames'

Datum: 31 januari 2022

Tijd: 16:00 tot 17:00

Locatie: Online

Bij de overname van een bedrijf komt veel kijken. U hebt niet alleen te maken met de formele punten zoals de koopovereenkomst van de aandelen of de activa, maar ook met het bepalen van de waarde van de onderneming, de te voeren onderhandelingen, de verhoudingen binnen de familie of met de externe koper.

FOCWAOOC en RAI CarrosserieNL organiseren op maandag 31 januari 2022 van 16.00 tot 17.00 uur een interactief webinar waar wordt ingegaan op het proces van een bedrijfsovername en diverse do’s en don'ts van het overnameproces.

Tijdens het webinar zal Anne-Marie Schaffels van OOC en Paul Overwater van MKB Advies Partners aan de hand van een presentatie met diverse voorbeelden u bijpraten over overnames.

Daarbij worden in ieder geval de volgende onderwerpen behandeld:
√  Het voorbereidingsproces;
√  Waardebepaling;
√  Arbeidsrechtelijke aspecten;
√  De daadwerkelijke verkoop.

Aanmelden
Het webinar zal via Microsoft Teams plaatsvinden. U kunt zich via onderstaande knop aanmelden. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk drie dagen voorafgaand aan het webinar een link waarmee u via teams kunt deelnemen aan het webinar. De mogelijkheid bestaat om dit webinar anoniem te volgen.

Voor leden van FOCWA en RAI CarrosserieNL is deelname aan het webinar gratis.


Om het webinar zoveel mogelijk af te stemmen op de behoeften van de aanwezigen, kunt u vooraf per e-mail aangeven welke onderwerpen of vraagstukken u in ieder geval behandeld zou willen zien.