Congres Mobiliteitstransitie

Datum: 31 mei 2022

Tijd: 09:00 tot 17:00

Locatie: Madurodam, Den Haag.

Op 31 mei vindt het Congres Mobiliteitstransitie '22 plaats. Dit congres over de transitie van het huidige mobiliteitssysteem én van het mobiliteitsbeleid wordt georganiseerd door ProMedia, de uitgeverij van Automobiel Management. Omdat er een enorme bouwopgave ligt de komende jaren moet er op tijd nagedacht worden over de rol van mobiliteit. Dat kan niet langer op de oude, vertrouwde manier.

Tijdens het congres staat het thema 'Ruimtelijke ordening en mobiliteit' centraal. Wat zijn de belangrijkste mobiliteitsvraagstukken voor de komende decennia? Welke slimme keuzes passen bij de problemen op het gebied van klimaat, leefbaarheid en bereikbaarheid? En wie durft de risico's te nemen om de mobiliteitstransitie écht in gang te zetten? 

PROGRAMMA

AANMELDEN

Onder andere de volgende sprekers komen op 31 mei aan het woord: Hans-Hugo Smit (Rabobank), Rik Braams (Ministerie van IenW), Niek Mouter (TU Delft), Saskia Kluit (Eerste Kamer), Hans Voerknecht (Een Nieuwe Kijk), Pieter Dekker (HAN), Joyce van Brecht (Hogeschool van Amsterdam), Kamieke van de Riet (Zet) en Chris van der Veen (Provincie Noord-Holland).

Bekijk het volledige programma op de programmapagina.

Interactieve sessies
Er is waarschijnlijk geen universele oplossing voor een succesvol mobiliteitssysteem voor de toekomst. Maar we kunnen wel van elkaar leren. Daarom staat het middagprogramma in het teken van kennisuitwisseling en actieve participatie.