Virtuele verkenningsmissie Verenigd Koninkrijk over E-mobility

Datum: 26 oktober 2020

Tijd: 13:00 tot 14:15

Locatie: Online

Inspirerend webinar en virtuele verkenningsmissie i.c.m. Cenex-LCV

Bent u actief op het gebied van elektrisch vervoer en laadinfrastructuur? En wilt u zakendoen in het Verenigd Koninkrijk? Bent u geïnteresseerd om meer te weten te komen over de Britse E-mobility markt? Neem dan deel aan het inspiratiewebinar op 26 oktober 2020 van 13.00-14.15 uur (CET-tijd) en aan de virtuele verkenningsmissie op 18 en 19 november 2020. Het thema van deze missie is ‘elektrisch vervoer en laadinfrastructuur’. In samenwerking met de Nederlandse ambassade in Londen organiseert adviesbureau APPM het webinar en de verkenningsmissie.

 

Deelname aan het inspiratiewebinar en de vervolgmissie staat open voor bedrijven, organisaties en kennisinstellingen die actief zijn op het brede gebied van elektrisch vervoer en laadinfrastructuur (inclusief ICT-diensten, transport, batterij-ontwikkeling, laaddiensten, etc). Het doel van de missie is om te verkennen of een publiek-private samenwerking tussen verschillende partijen in het VK en Nederland op dit vlak haalbaar en wenselijk is.

 

Aanmelden       
U kunt zich aanmelden voor het inspiratiewebinar via deze link. Aanmelding voor de vervolgmissie kan t.z.t.. Details hierover zullen met u worden gedeeld.

 

Contact             
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Simone ten Have, have@appm.nl, projectleider verkenningsmissie Verenigd Koninkrijk.