RAI Klassieker Rit

24-04-2017

Jaarlijks organiseert RAI Vereniging een klassiekerrit voor haar leden en relaties. Dit jaar vindt de rit met oldtimers plaats op zaterdag 10 juni.

Winnaars RAI Klassieker Rit 2016

We starten bij De Fietser in Ede. Tussen 9.00 - 9.45 uur staat er koffie en thee klaar, waarna onze algemeen voorzitter, Steven van Eijck, alle deelnemers welkom zal heten. Om 10.00 uur wordt het eerste startsein gegeven.

Halverwege de rit stoppen we voor de lunch.

De finish houden wij zoals gebruikelijk nog even geheim maar hier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nagenieten van de rit. Het programma eindigt om ongeveer 16.00 uur met de prijsuitreiking.

Naast het rijden van de route door een prachtig stuk Nederland, kunt u ook vragen verwachten over de omgeving.

Voor deelname aan de RAI Klassieker Rit gelden de volgende voorwaarden:

*   U beschikt over een klassieke auto. Dit betekent dat het voertuig ouder dan 25 jaar is.
*   Deelname is uiteraard ook mogelijk met een klassieke vrachtauto of motorfiets.
*   Daarnaast kunt u ook deelnemen met een bijzonder voertuig jonger dan 25 jaar, als er daarvan maximaal 50 rondrijden in Nederland.

Aanmelden
U kunt zich voor de rit aanmelden via de site http://raiklassiekerrit.aanmeldenraivereniging.nl.

Als u vragen heeft over de RAI Klassieker Rit verzoeken wij u contact op te nemen met Britta de Graaff van onze afdeling Leden en Verenigingszaken, per e-mail b.d.graaff@raivereniging.nl of telefonisch op 020-504 49 52.

Winnaars eerdere edities
2016 Patrick en Sandy Andriessen (Andriessen Groep)
2015 Ron Nieuwenhuizen en Arnold Hoogenhout
2014  Rob Kooijman en Wouter van Aardenne (OCD-Nederland BV)
2013 Patrick en Sandy Andriessen (Andriessen Groep)
2012 Stefan Vernooij en Steef Vernooij (Amsterdam RAI)
2011 Bart van den Acker en Marianne van Melzen (journalist)
2010 Chris Koppert en Marc Roelofsen (Augusta Benelux B.V.)
2009 Ron en Philip Nieuwenhuizen (Schiphol Group)
2008 Ferry Smith en Freek van den Brule (ANWB)
2007 Ferry Smith en Freek van den Brule (ANWB)
2006 André Testa en Huub Hendrickx (KNV)