BedrijfsautoRAI

Van 20 t/m 24 oktober stond BedrijfsautoRAI 2015 op de agenda. Een editie die duidelijk liet zien dat het wegtransport en de logistieke dienstverlening zich in beter weer bevindt. Maar liefst 55.268 professionals brachten een bezoek aan de beurs. Naast heel veel nieuwe producten was er voor bezoekers ook veel praktische kennis te halen in het InnovationLAB, het EVO Theater en het TLN Theater.

BedrijfsautoRAI

BedrijfsautoRAI 2017 vindt plaats van 17 tot en met 21 oktober in RAI Amsterdam.

Compleet aanbod 
BedrijfsautoRAI is dé ontmoetingsplaats voor de bestelwagen-, truck-, trailer-, opbouw-, automaterialen- en componentenindustrie. 
Een compleet aanbod van bedrijven, productnieuws en een sterk inhoudelijk programma zijn hierbij de belangrijkste ingrediënten. 

 

De aanwezige bedrijven op BedrijfsautoRAI 2015 waren onder te verdelen in vier segmenten:

  • Zware Bedrijfswagens
  • Lichte Bedrijfswagens
  • Speciale Voertuigen (zware aanhangers en opbouwindustrie)
  • Onderdelen en Accessoires

 

Kennisoverdracht en beleving
Veel aandacht ging uit naar het inhoudelijke programma met een branchecongres, meerdere seminars en veel pleinen en paviljoens. Daarnaast was er een buitenexpositie op het BedrijfsautoRAI Buitenpark met een overzicht van productdemonstraties, testritten, noviteiten en veel entertainment.

Op zaterdag 24 oktober stond de chauffeur centraal. Ook voor fleetowners van lichte en zware bedrijfswagens werden speciale seminars georganiseerd.

Meer informatie is te vinden op www.bedrijfsautorai.nl.
BedrijfsautoRAI is ook te volgen op Twitter: @BedrijfsautoRAI en op Facebook.com/bedrijfsautorai.