Beleidsplan afdeling Auto's 2014 - 2018

10-01-2014

Dit beleidsplan beschrijft de aangescherpte visie en missie van de afdeling Auto's van RAI Vereniging .

Beleidsplan Auto's

RAI Vereniging afdeling Auto's wil de brancheorganisatie voor automobielimporteurs in Nederland zijn. Nadat de afgelopen jaren de beleidsdoelstellingen vooral lagen op het thema Duurzame Mobiliteit is na een intensieve discussie met bestuur en leden besloten om voor de komende beleidsperiode de focus iets te verleggen. Toekomstige Mobiliteit omschrijft in twee woorden waar RAI Vereniging afdeling Auto's naar toe wil.

Dit beleidsplan is opgesteld met de in 2013 door leden van RAI Vereniging geïdentificeerde 'Trends in Mobiliteit 2030' in gedachten. Deze trends worden in dit beleidsplan omschreven en waar mogelijk gekoppeld aan acties of beleid. Na de aangescherpte visie en missie komen vervolgens doelstellingen en strategie aan de orde.

Leden van de afdeling Auto's kunnen hiernaast het beleidsplan downloaden. (eerst inloggen)