Overzichten ingangsdata op datum nieuwe typegoedkeuringen en datum nieuwe registraties

13-11-2015

De ingangsdata van de Richtlijnen en Verordeningen zijn door RAI Vereniging verwerkt in drie overzichten:

• Overzicht actuele Verordeningen en Richtlijnen op volgorde van publicatie Verordeningen / Richtlijnen
  • Overzicht actuele Verordeningen en Richtlijnen op datum nieuwe typegoedkeuringen
  • Overzicht actuele Verordeningen en Richtlijnen op datum nieuwe registraties (=tevens ingangsdatum restantregeling voor restantvoorraad die niet aan die eis voldoet)

Deze overzichten kunt u hiernaast downloaden.

Hoewel de inhoud van deze overzichten met de grootste zorg is samengesteld kan RAI vereniging niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten of onvolledigheden. Stelt u een fout of onvolledigheid vast?
Dan verzoeken wij u dit aan ons te melden. Bij voorkeur per e-mail, die u kunt sturen aan: Eugène Moerkerk en/of Kees Pereboom