Sociaal juridische bedrijfsscan

RAI CarrosserieNL ontwikkelde voor haar leden een sociaal juridische bedrijfsscan. Met de sociaal juridische bedrijfsscan kunnen ondernemers toetsen of hun schadeherstelbedrijf nog voldoet aan de huidige wet- en regelgeving.

De sociaal juridische bedrijfsscan biedt u de mogelijkheid om overzicht en structuur te creëren op onderstaande onderwerpen:

• Arbeidsomstandighedenwet / Arbobeleid
  • Arbeidsrecht / Personeelsbeleid
  • AVG / Privacy beleid
  • Wet Milieubeheer / Energiebeleid
  • Aansprakelijkheidsrecht / verzekeringen

RAI CarrosserieNL-experts analyseren de door de leden ingevulde bedrijfsscan. Hieruit volgen juridisch onderbouwde bevindingen en aanbevelingen om de eigen onderneming sociaal juridisch op orde te hebben. Indien gewenst komen RAI CarorsserieNL-experts ter plaatse om de uitkomsten van de bedrijfsscan toe te lichten en advies te verstrekken (mits dat uiteraard past binnen de huidige coronamaatregelen).

Vraag de sociaal juridische dienst aan
De sociaal juridische dienst is beschikbaar voor RAI CarrosserieNL-leden en kan gratis aangevraagd worden via juridisch@raivereniging.nl.