Logo RAI Vereniging

Leden en relaties van RAI Vereniging kunnen onderaan de pagina het logo van RAI Vereniging downloaden voor gebruik op eigen drukwerk, website of promotiemateriaal.

Het logo is beschikbaar in verschillende bestanden:

Daarnaast is het logo ook beschikbaar in jpg-bestand (voor simpele toepassingen, alleen witte achtergrond) en gif- en png-bestand (voor simpele toepassingen, kan over achtergrond geplaatst worden).

Het 'Lid van RAI Vereniging'-logo is voor de leden na het inloggen in verschillende formaten in eps beschikbaar.

Gebruik
Bij elke toepassing moet het logo altijd goed herkenbaar zijn. Komt de kleur van de ondergrond overeen met de kleur van het logo? Gebruik dan het logo in diapositief.

Het logo mag niet vervormd worden, het moet de originele verhoudingen behouden.

Vragen?
Neem dan contact op met de afdeling Communicatie, Britta de Graaff, 020-5044952.