Scenariostudie GT-branche gestart

05-12-2014

Deze week heeft een projectgroep de eerste bijdragen geleverd voor de opzet van de scenariostudie voor de gemotoriseerde tweewielerbranche die RAI Vereniging en BOVAG gezamenlijk gaan uitvoeren.

Checklist

Voor ons zit Marco Lindhout in deze projectgroep. De eerste opdracht was de afbakening van de studie te bepalen.

De branche wordt hierbij ondersteund door Jester Strategy, het bureau dat eerder ook een scenariostudie naar de automotive aftersales uitvoerde.

Vragen
Aan de hand van de volgende vragen hebben we de kern van het onderzoek besproken:

• Als ik elke vraag over de toekomst voor u zou kunnen beantwoorden, wat zou u dan willen weten over de toekomst van de GT-sector?
  • Wat houdt u 's-nachts wakker? Een nieuwe toetreder, het gedrag van een concurrent, een verandering in het consumentengedrag, maatschappelijke problematiek?
  • Wat zijn de meest kritische strategische besluiten die de komende tijd genomen moeten worden door partijen in de GT-sector?

Input GT-leden
Ook leden kunnen uiteraard input leveren. Binnenkort stuurt Jester Strategy een mail met een link van naar ons projectplatform. Daar zijn de antwoorden van de projectgroep op bovenstaande vragen te lezen. Vul deze aan als je dingen mist en we nemen dit mee!

Meer informatie: Gemma Warmerdam