Vervolg Fietsactie Samen Schakelen

02-10-2015

Het programma Slim Reizen Stedendriehoek wil het aantal files in deze regio beperken en het autogebruik terugdringen door fietsgebruik financieel te stimuleren.

Speed Pedelec

Om de overstap van auto naar fiets te bevorderen, is het ook dit jaar weer mogelijk voor werknemers om tot € 475-,- korting te krijgen bij de aanschaf van een e-bike.

Woon-werk
E-bikes zijn erg geschikt voor het snel en comfortabel overbruggen van langere afstanden. Ze bieden dan ook veel voordelen voor woon-werkverkeer. Veel mensen gebruiken al een elektrische fiets.

En de mogelijkheden ervan nemen verder toe! Ook een (elektrische) vouwfiets in combinatie met ov, en zelfs een elektrische bakfiets wordt grotendeels vergoed door het vervolg op de Fietsactie Samen Schakelen.

Financieel aantrekkelijk
Werknemers die binnen de Stedendriehoek werken en minstens de helft van hun reistijd de fiets pakken naar het werk, kunnen € 150 tot € 475 van de aanschafprijs terugbetaald krijgen door Slim Reizen Stedendriehoek, tot maximaal 50% van het aanschafbedrag.

Meer over de mogelijkheden van de Fietsactie Samen Schakelen vindt u hier. Medewerkers kunnen tot en met uiterlijk 30 december het aanvraagformulier indienen.