Captains Dinner RAI Industry Platform met McKinsey & Company

15-01-2016

Jongstleden dinsdagavond 12 januari vond het tweede Captains Dinner van het RAI Industry Platform plaats.

Plaats van samenkomst was opnieuw de Koninklijke Industrieele Groote Club gevestigd in het prachtige pand 'Industria' aan de Dam in Amsterdam. Een bijzonder passend decor voor een bijeenkomst op niveau.

Centraal stond deze avond de presentatie die Dr. Dirk Breitschwerdt van McKinsey & Company verzorgde over: “Performance and disruption – The automotive supplier landscape 2015”.

In deze nieuwe studie onderzocht McKinsey & Company de actuele branchetrends en analyseerde in nauwe samenwerking met CLEPA de 100 grootste toeleverbedrijven ter wereld. Daarbij kwamen aan bod: Economisch herstel na de crises, Toekomstige dominante veranderkrachten en Impact en uitdagingen.

Leden kunnen de presentatie van de heer Breitschwerdt hiernaast downloaden.

Het Captains Dinner was met 40 aanwezige leden van het RAI Industry Platform en genodigden geheel volgeboekt. Dat was het dubbele aantal deelnemers van de eerste editie.

Meer informatie: Jeroen van de Braak