GT-nieuwsberichten voortaan via ‘Mijn Toekomst’

22-10-2015

Vandaag versturen wij de laatste GT-nieuwsbrief ‘oude stijl’. Artikelen worden vanaf volgende week opgenomen op ons portal ‘Mijn Toekomst’.

scenarioplanning

De nieuwe webtool ‘Mijn Toekomst’, die wij samen met BOVAG GT voor importeurs en dealers hebben ontwikkeld, wordt in de Regiobijeenkomsten GT toekomstscenario’s op 26 oktober (BOVAG, Bunnik) en 11-11 (RAI Vereniging, Amsterdam) gepresenteerd.

Er is een variant voor scooterleden en een voor motorleden.

Integreren in Mijn Toekomst
Het overgrote merendeel van de nieuwsberichten die u in onze wekelijkse nieuwsbrief ontving, zijn ook prima te integreren in ‘Mijn Toekomst’.

Voordeel is dat wij deze voor u clusteren, bijvoorbeeld bij die trends waarvoor het nieuws betekenisvol is. Deze informatie blijft steeds online beschikbaar, en kan ook waar nodig tussentijds worden geactualiseerd. Bovendien kunt u op de berichten reageren.

Dat lijkt ons een stuk effectiever en handiger dan losse berichten in uw mailbox.

Ledenmail
Voor berichten die zich hiervoor niet lenen voor plaatsen op die webportal, bijvoorbeeld vanwege hun verenigingsspecifiek onderwerp of vertrouwelijke karakter, blijven wij uiteraard de bekende ledenmail inzetten.

Meer informatie: Gemma Warmerdam