Jaarfeest JCG, JMA en JSV

29-10-2015

De leden van onze jongemangersnetwerken JCG, JMA en JSV zijn van harte uitgenodigd voor het Jaarfeest op 7 november.

Amsterdam

Dit Jaarfeest kent een jarenlange traditie vanuit de JCG. Vanwege het per 1 januari 2016 samengaan van onze jongemanagersnetwerken in de JCG Business Club, zijn nu natuurlijk ook de JMA- en JSV-leden van harte uitgenodigd.

Op zaterdag 7 november ligt achter RAI Amsterdam een boot voor ons klaar om ons vanaf 17.00 uur mee te voeren door Amsterdam. We zullen een aantal tussenstops aan wal maken en in gezellige restaurants dineren. Om 24.00 uur zijn we weer terug bij de RAI.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wij hopen dat u ook aanwezig bent op 7 november. Uiteraard zijn partners van harte welkom.

Voor het jaarfeest geldt een eigen bijdrage van €55,- per persoon.

Voor het complete programma, aanmelden en overige informatie: Ilse Bartels en Martijn van Eikenhorst.