Fiets van het Jaar verkiezingen

04-12-2015

We nodigen u van harte uit mee te doen aan de verkiezing voor 2016. Naast de Fiets van het Jaar wordt voor de zesde keer de E-bike van het Jaar uitgereikt en voor de tweede keer de prijs voor de beste Speed E-bike van het Jaar.

Fiets van het Jaar 2016

Heeft uw fiets de X-factor?
Ook dit jaar zal de onafhankelijke vakjury bij het beoordelen extra aandacht besteden aan de ‘X-factor’ van de fietsen. Met de extra aandacht voor de ‘X-factor’ wil de jury een breed scala aan verschillende soorten fietsen voor de verkiezing bij elkaar krijgen.

Bent u een fabrikant of importeur van een fiets met de X-factor zoals een stadsfiets, hybride, transportfiets, bakfiets, fixie of (speed) E-bike? Schrijf dan zo spoedig mogelijk in!

Inschrijven
U kunt uw inzendingen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 4 februari aanstaande aanmelden. Zo bent u verzekerd van deelname. Inzendingen dienen uiterlijk 10 februari 2016 beschikbaar te zijn voor jurering. Het afleveradres van de fietsen wordt bij bevestiging van uw inschrijving bekendgemaakt.

Exposure
Zowel genomineerden als winnaars krijgen:
- Vermelding in een persbericht van RAI Vereniging
- Vermelding op de websites www.raivereniging.nl en www.fietsawards.nl
- Vermelding in nieuwsbrieven van RAI Vereniging
- Toestemming voor het voeren van het logo in al uw communicatie.

Meer informatie
Wij zien met grote belangstelling uw inschrijvingen tegemoet. Heeft u vragen? Aarzel dan niet contact op te nemen met Marianne Kremer, m.kremer@raivereniging.nl of 020-504 4942. Het inschrijfformulier kunt u ook bij haar opvragen.