Cor Baltus nieuwe voorzitter afdeling Autovak

25-11-2015

Tijdens de vanmiddag gehouden ledendag heeft de afdeling Autovak van RAI Vereniging Cor Baltus benoemd tot haar nieuwe onafhankelijk voorzitter.

Cor Baltus vz Autovak

Cor Baltus is geen onbekende in de automotive wereld, als directeur van PartsPoint Holding is hij al een aantal jaar actief in de automotive aftermarket. Daarvoor heeft hij ruime ervaring opgebouwd in de importeurswereld bij respectievelijk Kroymans Corporation en KIA Nederland.

Baltus is sinds 2014 actief in het bestuur van de afdeling Autovak en is door zijn voorganger, Gertjan Sluijter, goed ingewerkt in de afgelopen periode.

Sluijter verlaat zijn voorzitterspositie na één jaar, van tevoren gaf hij reeds aan deze positie slechts tijdelijk te willen vervullen. Met hem verlaat overigens 28 jaar bestuurlijke betrokkenheid de afdeling Autovak. Vanaf 1996 was hij actief in datzelfde bestuur.