Activiteitenoverzicht RAI Industry Platform gepresenteerd

27-11-2015

Afgelopen woensdag werd tijdens de RAI Verenigingsdag het eerste exemplaar van het boekje met een compleet activiteitenoverzicht 2014/2015 van het RAI Industry Platform officieel gepresenteerd.

Activiteitenoverzicht RAI Industry Platform

Het RAI Industry Platform maakt in 2014 een nieuwe start met een bestuur 'nieuwe stijl' en concentreerde zich op het ondersteunen van zijn leden bij marktinformatie, introducties en wetgevingsvraagstukken.

Inmiddels zijn tal van activiteiten ondernomen en is het beleid geherdefinieerd. Een uitgelezen moment om daarvan met dit boek een totaaloverzicht te bieden.

Eddy van der Vorst, voorzitter van het RAI Industry Platform, ontving uit handen van scheidend Autovak-voorzitter Gertjan Sluijter het eerste exemplaar van een mooi uitgevoerd boekwerk waarin een compleet overzicht wordt geboden van de activiteiten en het beleid van het Platform in 2014-2015.

De bij de RAI Verenigingsdag aanwezigen konden direct hun exemplaar meenemen; aan de andere geïnteresseerden wordt het nog nagezonden.

Meer informatie: Mies Hooijen