Nieuwjaarsreceptie RAI Vereniging op 14 januari

01-12-2015

Op donderdag 14 januari 2016 is vanaf 16.30 uur de nieuwjaarsreceptie van RAI Vereniging in Café Amsterdam van RAI Amsterdam.

Champagneglazen

Bij deze gelegenheid staat onze algemeen voorzitter, Steven van Eijck, kort stil bij het begin van het nieuwe jaar en heft graag met u het glas op een voorspoedig 2016.

Alle leden van RAI Vereniging zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Daarnaast hebben wij ook enkele goede relaties uitgenodigd.

De nieuwjaarsreceptie is daarmee een uitgelezen moment om uw medeleden en relaties te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

16.30 uur : Aanvang nieuwjaarsreceptie
17.15 uur : Speech algemeen voorzitter
19.30 uur : Einde nieuwjaarsreceptie

We hopen van harte dat u in de gelegenheid bent om op donderdag 14 januari naar Amsterdam te komen om samen met ons het nieuwe jaar in te luiden.

R.S.V.P. voor 31 december 2015 via http://nieuwjaarsreceptie.aanmeldenraivereniging.nl